Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Olcso.hu

Az olcso.hu partnere a(z) pepitafestek.unas.hu
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


GUMIÁM PASZTA ZÖLD 70 GR

 GUMIÁM PASZTA ZÖLD 70 GR

Termék ára
550 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Tömeg
200 g/db
Rövid leírás a termékről
GUMIÁM PASZTA ZÖLD 70 GR
A GUMIÁM® PASZTA speciális szilikonolajból, erősítő anyagokból és egyéb adalékokból felépített, paszta konzisztenciájú massza, mely a levegő nedvességének hatására gumiszerű tulajdonságo-kat vesz fel.
A termék tulajdonságai
GUMIÁM PASZTA ZÖLD 70 GR
ALKALMAZÁSI TERÜLET

A GUMIÁM® PASZTA eredményesen használható különböző hézagok, repedések vízálló és légzá-ró tömítésére.
Univerzális tömítő és ragasztóanyag a háztartásban, barkácsolók részére, stb.


JELLEMZŐ TULAJDONSÁGOK

Jól tapad fémekre, üvegre, kerámiára, fára, zománcozott felületekre, bakelitre, kemény PVC-re. Nem tapad viszont polietilénre, polipropilénre, polisztirolra, továbbá zsíros, olajos vagy poros felü-letekre.
Kitűnik igen jó hő- és hidegálló tulajdonságával (-50 0C - +180 0C -ig), valamint kedvező elektro-mos szigetelő hatásával.
A megkötött GUMIÁM® PASZTA UV álló és a környezeti hatások nem károsítják. Hidrofób, ellenáll alkoholnak, híg savnak és lúgoknak, ketonok, észterek, aromás oldószerek duzzasztják.


ALKALMAZÁS MÓDJA

A GUMIÁM® PASZTA felvitele előtt a felületeket portalanítani és zsírtalanitani kell. Lényeges, hogy a felület száraz legyen a megfelelő tapadás érdekében. A felvitt paszta felületén kb. 10-15 perc múlva gumiszerű hártya képződik, és fokozatosan gumisodik át az egész réteg, 5 mm-nél nem vastagabb rétegek 24 óra alatt átvulkanizálódnak. Használat után a tubust zárjuk le, célszerűen úgy, hogy a tubusból nyomjunk ki néhány mm-nyi anyagot és a kupakot arra csavarjuk rá.
Kézre vagy ruhára került GUMIÁM® PASZTA átgumisodás előtt benzines ruhával letörölhető.
Webáruház készítés