Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Olcso.hu

Az olcso.hu partnere a(z) pepitafestek.unas.hu
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


SORIPLAN PORO FALSZÁRÍTÓ VAKOLAT 25 KG

 SORIPLAN PORO FALSZÁRÍTÓ VAKOLAT 25 KG

Termék ára
2 580 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
SORIPLAN PORO FALSZÁRÍTÓ VAKOLAT 25 KG
Soriplan Poro lélegzõ vakolat Magas pórustartalmú, kiváló páraáteresztõ képességű szárazhabarcs.
A termék tulajdonságai
SORIPLAN PORO FALSZÁRÍTÓ VAKOLAT 25 KG
Soriplan Poro lélegzõ vakolat

Magas pórustartalmú, kiváló páraáteresztõ képességű szárazhabarcs. Kül- és beltérben. Átnedvesedett falazatok kiszellõztetésére, szárazon tartására szolgál.

Anyagszükséglet: 2 cm vastagságban kb. 22 kg / m2

Alkalmazási terület:
A Soriplan Poro szárazhabarcs különbözõ oknál fogva átnedvesedett falazatok kiszárítására, szárazon tartására szolgál. Ilyen okok lehetnek például a talajnedvesség, talajpára elleni szigetelés teljes hiánya vagy hibája, magas belsõ páratartalom, gépészeti hibából átnedvesedett, de gépészeti szempontból kijavított falazat stb. Különösen ajánljuk utólagos falszigetelést (például vegyi eljárások, mint a Szilikofób Injekt vagy Anhydró injektálása) követõen a vakolat helyreállítására. Egyéb esetben szigetelés nélkül, egymagában csak a pórusos vakolat használata esetén hatásossága a nedvesedés okától és mértékétõl függ, melyek megítélése általában szakértõt igényel.

Alkalmazható akár homlokzati falak külsõ és belsõ oldalán, akár beltéri falakon. Belsõ helyiségben csak nem magas páratartalom, vagyis megfelelõ szellõztetés mellett működõképes. Felhasználható kisebb javítások, vakolatpótlások elkészítésére is.
Webáruház készítés