Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Olcso.hu

Az olcso.hu partnere a(z) pepitafestek.unas.hu
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


PLATINUM EGYRÉTEGŰ FALFESTÉK 2,5 L

 PLATINUM EGYRÉTEGŰ FALFESTÉK 2,5 L

Termék ára
3 250 Ft
Termék kosárba helyezése
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Tömeg
3,5 kg/db
Rövid leírás a termékről
PLATINUM EGYRÉTEGŰ FALFESTÉK 2,5 L
Színek :FEHÉR
ARANYESŐ
ARANYVESSZŐ
ÁRVALÁNYHAJ
BARACKVIRÁG
BELÉNDEK
BODZA
BOGÁNCS
BUZOGÁNY
BÜKKÖNY
CIKLÁMEN
CSILLAGÁNIZS
CSILLAGFÜRT
DÁLIA
FAGYAL
FÁTYOLKA
FEKETE
FENYŐSPÁRGA
FUKSZIA
GÓLYAHIR
GYÉKÉNY
HABSZEGFۈ
HAJNALKA
HANGAVÖRÖS
HUNYORZÖLD
JÁCINT
KOMLÓ
KOSBOR
KÖKÉNY
KÖRÖMVIRÁG
KÖVIRÓZSA
LEVENDULA
LIBAPIMPÓ
MÁLYVARÓZSA
MANDULA
MEGGYBORDÓ
MESEVIRÁG
MOHA
NAPRAFORGÓ
NÁRCISZ
NŐSZIROM
NYILFۈ
ORGONA
PALÁSTFۈ
PIPACS
SÁS
SULYOM
SZALMARÓZSA
SZARKALÁB
SZIVARFA
TÁRNICS
TROMBITAVIRÁG
TۈZLILIOM
ZSÁLYA
Poli-Farbe Platinum egyrétegű belső falfesték

Extra nagy fedőképességű, gélesített, csepegésmentes, egyrétegű beltéri falfesték. Illatosított, így a frissen festett lakásban sem uralkodik kellemetlen festékszag. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. Magyar Termék Nagydíj 2006 díjazott termék.
A termék tulajdonságai
PLATINUM EGYRÉTEGŰ FALFESTÉK 2,5 L
Poli-Farbe Platinum egyrétegű belső falfesték

Extra nagy fedőképességű, gélesített, csepegésmentes, egyrétegű beltéri falfesték. Illatosított, így a frissen festett lakásban sem uralkodik kellemetlen festékszag. Bevonata matt, tartós, könnyen tisztítható. Magyar Termék Nagydíj 2006 díjazott termék.

Alkalmazási terület:
Új vakolt, vagy már más diszperziós festékkel festett belső falfelületek, továbbá fűrészporos tapéta, gipszkarton felületek festésére alkalmas.

Felhasználás:
A festendő felületeknek megfelelő szilárdságúnak, száraznak, tisztának, portól, olajtól és zsírtól mentesnek kell lennie. A táskásodó, leváló régi bevonatokat kaparással, csiszolással el kell távolítani, és a falfelületeket gletteléssel ki kell javítani. A még festetlen mész-, mészcement vakolatokat fa simítóval dörzsöljük át, portalanítsuk, ezután alapozzunk diszperziós mélyalapozóval. Más erősen szívó, porózus felületen -pl. gipszkartonon, glettelt felületen - a szívóképesség kiegyenlítésére szintén alkalmazzunk diszperziós mélyalapozót. Korábban diszperziós festékkel festett felületeknél, ha a bevonat ép, nem szükséges alapozni. A mélyalapozó száradása után kezdhetjük meg a festést a Platinum diszperziós beltéri falfestékkel, a festék alapos felkeverése után. A festék felhordása ecseteléssel, finom szoru hengerrel vagy történhet 1 vagy max. 2 rétegben. A festéket nem szükséges hígítani, de ha a felhordás módja miatt mégis szükséges, akkor 5-10% vízzel hígítható. A festésnél ügyeljünk a nagyon egyenletes, vékony rétegu felhordásra és a szomszédos munkafelületek tökéletes összedolgozására. A rétegek felhordása között a helyiség és a falfelület homérsékletétől függően min. 2 óra száradási idő szükséges. Tapéta festhetőségét próbafestéssel kell meghatározni. Ekkor a festéket kb. 5% vízzel kell hígítani. A tapéta tiszta, por- és a ragasztóanyag maradékától mentes legyen. Két réteg festése között legalább 3-4 óra száradási időt kell biztosítani. A Platinum falfesték színválasztéka divatos telített árnyalatokat tartalmaz, de fehérrel keverve pasztell árnyalatokat is elérhetünk. A Platinum színválasztékának elemeit egymással keverve számtalan további tetszetős színárnyalatot kaphatunk. A keverék színek kiválasztásához használjuk a Platinum színkártyát, amely a terméket forgalmazó üzletekben elérhető. A termékkel nem lehet dolgozni +5°C-nál alacsonyabb hőmérsékleten, beleértve a fal és a levegő hőmérsékletét. Festés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Felületi megjelenés : matt, fehér vagy színes
Száradási ido : 20°C-on: 2 óra (fal felületen)
Átfesthetoség : 20°C-on: 2 óra (fal felületen)
Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes!
Minőségét megőrzi : 24 hónapig
Felhordás : ecsettel, finom szorű hengerrel
Javasolt rétegszám : 1 esetleg 2 réteg
Hígítás : 5-10% vízzel, ha szükséges a felhordás módjától függően
Kiadósság : 15-20 m2 / Liter
Webáruház készítés