Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Olcso.hu

Az olcso.hu partnere a(z) pepitafestek.unas.hu
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


TRINÁT LAKK SELYEMFÉNYŰ 1 L

 TRINÁT LAKK SELYEMFÉNYŰ 1 L

Termék ára
2 990 Ft
Termék kosárba helyezése
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
TRINÁT LAKK SELYEMFÉNYŰ 1 L
Natúr vagy pácolt fára, beltéri, és kültéri célokra szolgál. Két-három lakkréteg felhordásával selyemfényű, a fa természetes mozgását jól követő bevonat alakítható ki. A legkülönbözőbb fa épületszerkezetek, lambériák, nyílászáró szerkezetek vagy bútorok, használati tárgyak lakkozására előnyösen alkalmazható.
A termék tulajdonságai
TRINÁT LAKK SELYEMFÉNYŰ 1 L
Felhasználási mód: Beltéren az előkészített, csiszolt, portalanított légszáraz nyers fafelületet Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítő/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel kell beereszteni. Kültéren Lazurán Univerzális Faanyagvédőszer/Lignoprot Megelőző Faanyagvédőszerrel történő beeresztés után kell Lazurán Félolaj beeresztő és pórustömítő/Félolaj beeresztő és pórustömítővel vagy Lazurán Lenolajkence beeresztő és pórustömítő/Lenolajkence beeresztő és pórustömítővel beereszteni. A felhordás után 2 óra elteltével a felesleget puha, tiszta, szöszmentes ruhával fel kell itatni. A teljes száradás után kb. 24 óra elteltével kezdhető meg a lakkozás, ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással.
A Trinát Lakk színtelen, fafelületre selyemfényű Szintetikus higítóval kell a megfelelő ecsetelési, hengerezési vagy szórási konzisztenciára beállítani. Az első lakkréteg átszáradása (24 óra, 23°C-on) és enyhe csiszolás után vihető fel a következő lakkréteg.
Szerszámok tisztítása: Szintetikus hígítóval vagy lakkbenzinnel.
Webáruház készítés