Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Olcso.hu

Az olcso.hu partnere a(z) pepitafestek.unas.hu
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


MODAKRIL KOLOR HOMLOKZATFESTÉK

 MODAKRIL KOLOR HOMLOKZATFESTÉK

Termék ára
2 890 Ft
Tulajdonságok kiválasztása
Megosztom
Funkciók
Tömeg
2 kg/db
Rövid leírás a termékről
MODAKRIL KOLOR HOMLOKZATFESTÉK
Kiszerelés :1L
5L
15L
Időjárásálló, esztétikus, egyenetlenségeket elfedi .
Kiváló időjárásállóságú, általánosan használt, színtartó homlokzatfesték. A felület apró egyenetlenségeit kitöltő hatása folytán bevonata igen esztétikus hatású.
A termék tulajdonságai
MODAKRIL KOLOR HOMLOKZATFESTÉK
Modakril
Időjárásálló, esztétikus, egyenetlenségeket elfedi .
Kiváló időjárásállóságú, általánosan használt, színtartó homlokzatfesték. A felület apró egyenetlenségeit kitöltő hatása folytán bevonata igen esztétikus hatású.
Alkalmazási terület: Igen sokoldalúan alkalmazható épülethomlokzatok és falfelületek, továbbá egyéb kül- és beltéri beton-, cement-, új azbesztcement és gipszfelületek bevonására. A Modakril homlokzatfesték töltő- és fedőképessége kiváló. Rugalmas, az alaphoz jól tapadó réteget képez. Bevonata igen jó páraáteresztő képességű. Időjárásállósága, színtartóssága kiváló.
Választék: A matt bevonatot adó festék a színkártyánk szerint 240 divatos színben, 12,5 és 25 kg-os kiszerelésben kapható. A fehér és a 325-1 számú barna, 3 és 6 kg-ban is forgalomba kerül. A MODAKRIL KOLOR 5 l és 15 l-es fémedényben 3 alapfestékből közel 2000 szín állítható elő TRILAK színkeverő berendezéseken.
Felhasználási mód: Új felület esetén: Új, festetlen felületeket portalanítás után Cehalin mélyalapozóval vagy Falfix diszperziós mélyalapozóval kell beereszteni, hogy a felület szívóképességét kiegyenlítsük. Ezután az esetleges kisebb felületi hibákat Deko kültéri porglettel, vagy Deko simítótapasszal ki kell javítani, majd a glettelt felületet -a foltosodás elkerülése érdekében - ismét Cehalin mélyalapozóval, vagy Falfix diszperziós mélyalapozóval kell kezelni. Régi felület esetén: Régi felületek bevonása előtt a laza, pergő, mészréteget, festékmaradványokat stb. mechanikai úton el kell távolítani. A portalanított felületet ebben az esetben is Cehalin mélyalapozóval, vagy Falfix diszperziós mélyalapozóval kell előkezelni. Kisebb repedések, illetve a felületi egyenetlenségek Deko simítótapasszal, vagy Deko kültéri porglettel javíthatók ki, majd a glettelt felületet ismét Cehalin mélyalapozóval, vagy Falfix diszperziós mélyalapozóval kell kezelni. Az így előkészített falfelületekre kell alapos felkeverés után a Modakril festéket felhordani 2 rétegben. Az egyes rétegek felvitele között legalább 4 óra száradási időt kell biztosítani. A festés történhet ecseteléssel, hengerezéssel vagy szórással. Festés után a szerszámokat és az elcseppenéseket azonnal vízzel el kell mosni, mert a megszáradt festék már csak erős oldószerekkel (pl. nitrohígító) távolítható el.
Higíthatóság: szükség esetén max. 5% vízzel
Kiadósság: 1,5-2 m2/kg
Felhasználási idő: 2 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: 4 óra
Sűrűség: 1,50-1,70 g/cm3 (színtől függően)
Webáruház készítés