Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Olcso.hu

Az olcso.hu partnere a(z) pepitafestek.unas.hu
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


BAUMIT FINOFILL 1-30 (6-30) 20 KG

 BAUMIT FINOFILL 1-30 (6-30) 20 KG

Termék ára
2 830 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
BAUMIT FINOFILL 1-30 (6-30) 20 KG
Speciális összetétele és szemcseszerkezete révén optimális választás durva alapvakolatok glettelésére, monolit beton födémek esetén a zsalutáblák illesztési hézagainak kitöltésére, valamint a teljes felület simítására.
A termék tulajdonságai
BAUMIT FINOFILL 1-30 (6-30) 20 KG
Baumit Fino Fill Beltéri gipszes kézi glettvakolat 1-30 mm vastagságig
- Egyszerűen bedolgozható
- Gazdaságos anyagfelhasználás
- Anyagában glettelhető
- Nem zsugorodik
- Finom szemcseszerkezet
Az alapfelület legyen száraz, teherhordó, portól és laza részektől mentes.
Felhasználási területek: Rendkívüli tapadási tulajdonsággal rendelkezik, speciális összetétele és szemcseszerkezete révén optimális választás durva alapvakolatok glettelésére, monolit beton födémek esetén a zsalutáblák illesztési hézagainak kitöltésére, valamint a teljes felület simítására, pórusbeton és más hasonlóan sík falazóelemek vékonyvakolására (4 mm-től). Rugalmas felhordási vastagsága lehetővé teszi felújítási munkák során felmerülő vakolat hibák javítását is. Felhordás után 30-40 perccel (mikor a felület már kezd szilárdulni) egy nedves szivaccsal feldörzsöljük, majd egy glettvassal elhúzzuk, így akár egy rétegben festésre kész felületet kaphatunk. Mész-cement, cement és gipszes vakolatokra, betonfelületekre, gipszkarton szerkezetek hézagkitöltésére és teljes felületére, gipsz blokk falazóelemek fugázására és felületképzésére
Feldolgozás: A zsák tartalmát szórjuk kb.13 liter tiszta vízbe, 3-5 percig hagyjuk állni, majd kézzel vagy alacsonyfordulatú keverőgéppel keverjük csomómentesre.
Vakolt és beton felületeken az alap minőségétől függően 1 vagy 2 rétegben hordjuk fel, az esetleges nagyobb hibákat előre javítsuk ki.
Más termékekkel ne keverjük!
Műszaki adatok:
Feldolgozhatósági idő: 60 perc
Felhordási vastagság: 1 -30 mm
Anyagszükséglet: 0,8 kg/m2/mm
Összetétel: gipsz és egyéb ásványi és tulajdonságjavító adalékanyagok
Általános tudnivalók: A levegő, az anyag és az alapfelület hőmérséklete +5 0C felett legyen a felhordás és a kötés ideje alatt. A bedolgozást az érvényben lévő szakmai szabályok, szabványok és műszaki előírások szerint kell végezni. Lásd a műszaki adatlapokat és a Baumit rendszereket.
Fűtőberendezések használatakor, különösen, ha gázüzeműek, ügyeljünk az alapos szellőztetésre.
A Baumit FinoFill Beltéri gipszes kézi glettvakolattal glettelt felületeken az elektromos berendezések és a vakolatlécek rögzítéséhez, valamint az alap esetleges nagyobb egyenetlenségeinek kisimításához, illetve a hézagok kitöltéséhez kizárólag gipsz alapú anyagok használhatók!
Végső felületkezelés:
A kereskedelemben forgalmazott festékekkel, bevonó anyagokkal, illetve. belső használatra szánt festékekkel (beltéri diszperziós festékek) történhet.
Szükséges szerszámok:
- keverőgép, keverőszár
- simító eszközök (glettvas, spatulya vagy spakli, csiszoló)
A szóbeli és írásbeli alkalmazástechnikai előírásaink, melyeket a tudomány és a gyakorlat jelenlegi állása alapján a vevőknek és a felhasználóknak adunk segítségül, nem köteleznek bennünket, nem alapoznak meg szerződéses jogviszonyt és adásvételi szerződésből adódó mellék-kötelezettséget. Nem mentesítik a vevőt termékeink tervezett felhasználási célra való alkalmasságának saját felelősségre történi ellenőrzése alól.
Webáruház készítés