Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Olcso.hu

Az olcso.hu partnere a(z) pepitafestek.unas.hu
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Termék részletek


BAUMIT LÁBAZATI ALAPVAKOLAT 25 KG

 BAUMIT LÁBAZATI ALAPVAKOLAT 25 KG

Termék ára
1 750 Ft
Megosztom
Funkciók
Rövid leírás a termékről
BAUMIT LÁBAZATI ALAPVAKOLAT 25 KG
A termék: Gyárilag előkevert, víztaszító, fagyálló száraz vakolóhabarcs kézi és gépi felhordásra.
A termék tulajdonságai
BAUMIT LÁBAZATI ALAPVAKOLAT 25 KG
Felhasználás: Épületek csapóesőnek kitett homlokzati falára, különösen lábazati felületére.

Erős mechanikai igénybevételek valamint fagyállósági követelmények esetén.

Alapfelület: Az alapfelület legyen teherbíró, száraz, por-, fagy-, kivirágzás-, és laza részektől mentes. Nem lehet víztaszító. A közölt útmutatások szabványosan megépített falazatokra vonatkoznak. A legfontosabb alapfeltétel a falazatoknál a zárt fuga. A sókivirágzást és egyéb szennyeződést a felületről el kell távolítani. Kézi vakolásnál az alapfelületre Baumit Előfröcskölőt kell felhordani a Lábazati Alapvakolat felhordása előtt.

Keverés: A Baumit Lábazati Alapvakolatot az építkezéseknél általánosan használatos szabdesésésű-, vagy kényszer- (folyamatos) keverőben vízzel (kb. 4,5 liter/zsák) lehet megkeverni. A szabadesésűkeverőnél tartsuk be a 3-5 perces keverési időt.

Felhordás: Az alapfelületet, annak fajtája és nedvszívóképessége szerint, valamint az időjárási körülményeknek megfelelően előkell nedvesíteni. A habarcsot kőműveskanállal vagy vakológéppel lehet felhordani. A vakolósávokat Baumit Lábazati Alapvakolatból készítsük és hagyjuk rövid ideig meghúzni. 2 cm-nél vastagabb vakolat igénye esetén kétrétegőfelhordás szükséges úgy, hogy az

elsőréteget nem húzzuk el. Ilyenkor "friss a frissbe" elv alapján dolgozzunk! A Baumit Lábazati Alapvakolatot egy alumínium- vagy faléccel illetve kartecsnivel húzzuk le, könnyedén tömörítsük, meghúzás után dörzsölt vakolatként simítóval kidörzsöljük.
Webáruház készítés