Új jelszó kérése
TOP termékek
Termékajánló
Házhozszállítás

Olcso.hu

Az olcso.hu partnere a(z) pepitafestek.unas.hu
Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Egyéb ragasztók

Fő kategória >Ragasztók >Egyéb ragasztók

 PATTEX CIPŐRAGASZTÓ 50 ML
PATTEX CIPŐRAGASZTÓ 50 ML
Bármilyen cipő javításához a Pattex Cipőragasztó a legjobb választás. Alkalmas bőrcipők, sportcipők és bőrtáskák javításához is. Száradás után átlátszó és rugalmas. 
675 Ft
 EPOKIT A+T 210 GR
EPOKIT A+T 210 GR
Epokitt kétkomponensű epoxi műgyanta alapú ragasztó, tapasz ill. tömítőanyag - a legkülönfélébb anyagok ragasztására alkalmas, ugyanakkor nagyobb üregek, hibák eltüntetésére is alkalmas mélyedéstapaszként, mivel vastag rétegben is gyorsan, egyenletesen keményedik át, térfogatcsökkenés nélkül.

Alkalmazása: A ragasztó két komponensét 2:1 (A:T) arányban kell összekeverni. Egyszerre csak annyi ragasztót kevrjünk be, amennyi 1-2 órán belül felhasznál... 
1 810 Ft
FBS SZILIKON RAGASZTÓ ÉS TÖMITŐANYAG
FBS SZILIKON RAGASZTÓ ÉS TÖMITŐANYAG
Kiszerelés :70 ML
310 ML
Az FBS rugalmas ragasztó-tömítőanyag egykomponensű, hidegen térhálósodó szilikonkaucsuk. Kiválóan megtapad a legtöbb felületen, nem folyik meg függőleges felületen sem (kb. 1 cm vastgságig), kötés után tartósan rugalmas marad, ellenáll számos vegyi anyagnak (pl. híg lúgoknak és savaknak), szélsőséges hőmérsékleteknek (-50 - +200 °C között). A kőolajszármazékok kis mértékben duzzasztják.... 
960 Ft
 PATTEX FIX EXTREM POWER 385 G
PATTEX FIX EXTREM POWER 385 G
A Pattex FIX Extrem Power tökéletes nehezebb tárgyak elsősorban beltéri ragasztására. Az egyik felületnek feltétlen nedvszívónak kell lennie.
Legfőbb tulajdonságok:

Legalább az egyik felület nedvszívó legyen
Hőálló (-20°C to +70°C)
Vízszintes és függőleges felületre is
Oldószermentes
Visszazárható

Ragasztható anyagok:

Fa

Gipszkarton
Tégla
Cement
Parafa
Polisztirol
Kerámia
Kivéve PE, PP, ... 
1 780 Ft
 PATTEX FIX EXTREM TOTAL VIZÁLLÓ RAG. 440 GR FEHÉR
PATTEX FIX EXTREM TOTAL VIZÁLLÓ RAG. 440 GR FEHÉR
A Pattex FIX Extreme Total Nedvességálló nedves körülmények között is alkalmazható beltéri vagy kültéri ragasztásra. Két nem nedvszívó felület ragasztására is alkalmas. Rugalmas és rezgésálló és vízterhelés esetén is alkalmazható.
Legfőbb tulajdonságok:

2:1-ben termék: ragaszt és tömít egyben
Két nem nedvszívó felület ragasztására is alkalmas
Kül- és beltérben egyaránt alkalmazható
Rug... 
2 570 Ft
 PATTEX REPAIR UNIVERSAL 2*3 ML
PATTEX REPAIR UNIVERSAL 2*3 ML
A keverőszáras Pattex Repair Universal epoxi ragasztó rendkívül hatékony teljesítményével szinte minden felületen és minden célra alkalmazható. Száradás után átlátszó. Használata könnyű, nincs kézi keverés, nincs kosz. Közvetlenül a felületre kell felvinni. Csaknem valamennyi felülethez jól tapad. Ellenáll a nedvességnek, olajnak és a legtöbb oldószernek. Kül- és beltéren egyaránt használható, száradás után festhető, polírozható, csiszolható és fúrható.... 
450 Ft
 PATTEX TOTAL 50 G
PATTEX TOTAL 50 G
Hatékony minden körülmények között. Akár a házban, akár a ház körül, a Pattex TOTAL biztosítja a szükséges erőt a mind a kültéri, mind a beltéri munkáihoz. Nedves felületeken is tapad, és festett felületen is használható.

Ragasztható anyagok:

Névtáblák Vakolat Horganyzott lemez Fém Beton
Alumínium Hungarocell Kerámia Szilárd purhab Üveg
Kő Bőr Mű... 
1 130 Ft

Sorrend:

Webáruház készítés